Fork me on GitHub
#cursive
<
2018-10-25
>
salam03:10:38

@carr0t take a look at the second comment in this github issue (and don’t forget to vote for the issue): https://github.com/cursive-ide/cursive/issues/1215

1
kennytilton16:10:04

I am having trouble with testing Clojure with IntelliJ/Cursive. I can "run tests in current NS in REPL" but the menu item to "run test under caret" is disabled. That is the immediate problem, perhaps related to deftest being highlighted in orange with the hover deftest cannot be resolved. My own functions resolve fine. Is there some trick to 'test under caret'? Thx!

kennytilton16:10:21

OK, never mind. I am on someone else's app and they have their own deftest. <sigh>

tanzoniteblack17:10:05

how do I send a "Cancel evaluation" command to the repl?

tanzoniteblack17:10:33

(i.e. I screwed up and am attempting to deref something that'll never return anything...)

isak18:10:08

java.exe End Task 🙂

Azzurite19:10:56

@tanzoniteblack https://i.imgur.com/aFE4f9X.png , you can also bind a key to it, search for "interrupt" in the key map

2
Azzurite19:10:31

@isak for good measure

tanzoniteblack20:10:13

that button doesn't seem to be active if I send a test to the repl though, does that sound right to you?

dpsutton20:10:34

i've heard the button doesn't have a lot of contrast so might appear inactive when it actually is

dpsutton20:10:44

(not a cursive user, just something i remember hearing)

tanzoniteblack20:10:25

oh, you're right, @dpsutton

👍 1
Azzurite20:10:30

yeah it's exactly the same grey as disabled buttons, it's a very poor choice. but it at least works if you know that you can click it

tony.kay22:10:48

I’m trying tools dep support in EAP…when I try to use local root I get “no such alias ‘dev’” defined, and deps update fails. I have a :dev alias in the local deps.edn, but one of the incoming projects from local root does not

idiomancy23:10:40

did you make any progress with this? For me it doesn't event synchronize and I get an error saying cannot execute, please download tools.deps in Settings

tony.kay23:10:26

not really…I hacked around a bit, but didn’t get it to work well

tony.kay23:10:04

you might want to do a brew install clojure, and then go to the deps settings and make sure it points to the program /usr/local/bin/clojure

tony.kay23:10:34

or tell it to download and use the library