Fork me on GitHub
#yada
<
2017-07-17
>
lmergen13:07:28

@malcolmsparks would it by any chance be possible if you did a bidi 2.1.2 release ? we're getting NPE's unless we apply the one single patch you did since the 2.1.1 release

lmergen14:07:07

thanks a lot!

malcolmsparks14:07:52

hi @lmergen - bidi 2.1.2 should now be available on clojars

maleghast14:07:25

Hey there @malcolmsparks 🙂 Hope you are well 🙂 I’ve finally put my app on a remote server, and (for now) I am running it with Boot and proxying traffic to the app using Nginx, there is just one teeny problem… The {% url … %} tags in my templates are generating URLs that include “localhost:3000” before the first “/”… Is there a quick way to configure this behaviour out?

maleghast14:07:32

(edge was my starting point)

maleghast14:07:43

Yeah, I know…

malcolmsparks14:07:44

the code for the url fn is in edge/selmer.clj

malcolmsparks14:07:25

I see that it requires resources to be in the edge.resources ns

maleghast14:07:25

I’ll go check there

malcolmsparks14:07:31

that could be the issue

malcolmsparks14:07:42

otherwise, have a check of your config.edn

maleghast14:07:53

OK, thanks - will report back 🙂

malcolmsparks14:07:42

what have you put in resources/config.edn for :prod

maleghast14:07:45

This is what it is 🙂 Thanks facepalm

malcolmsparks14:07:03

glad to have helped

maleghast14:07:39

I was running the app with “boot dev” if I run it with “boot prod” it will just pick up everything that is configured in Aero files with #profile as “:prod” right?

malcolmsparks15:07:56

you need to run it with boot run

malcolmsparks15:07:05

boot dev is a dev system with a REPL etc.

malcolmsparks15:07:11

or via an uberjar

maleghast15:07:35

@malcolmsparks Yeah, I was trying:

boot run -p prod
but I get a funky error:
[[email protected] platform-beta]$ boot run -p prod
                              java.lang.Thread.run                       Thread.java:  748
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run           ThreadPoolExecutor.java:  617
 java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker           ThreadPoolExecutor.java: 1142
               java.util.concurrent.FutureTask.run                   FutureTask.java:  266
                                               ...
               clojure.core/binding-conveyor-fn/fn                          core.clj: 2020
                                 boot.core/boot/fn                          core.clj: 1030
                                               ...
                         boot.core/construct-tasks                          core.clj:  992
                                clojure.core/apply                          core.clj:  657
                                               ...
                            boot.user/eval38018/fn  boot.user2796444862284606776.clj:   33
                                               ...
                            boot.user/eval37980/fn  boot.user2796444862284606776.clj:   31
java.lang.IllegalArgumentException: no value supplied for option :prod
        clojure.lang.ExceptionInfo: no value supplied for option :prod
    file: "/tmp/boot.user2796444862284606776.clj"
    line: 55

maleghast15:07:56

(I tried to read the build.boot file and kinda made sense of it)

malcolmsparks15:07:58

try with just boot run

maleghast15:07:20

Nope, same error as ^^

maleghast15:07:43

Unfortunately I am about to be offline - café I work out of at the moment closes at 1700h Mon-Weds - but I will try and get in touch tomorrow morning.