Fork me on GitHub
#clojure-serbia
<
2021-08-03
>
misur13:08:15

Evo nije lose, malo vruce. Kod tebe?

dotemacs14:08:23

Слично 🙂

dotemacs14:08:34

И рвање са никсом

dotemacs14:08:45

Користио сам пре, али ето…