Fork me on GitHub
#clojure-norway
<
2022-02-28
>
leifericf08:02:46

Hei, dere! Jeg har nettopp betalt for 6 nye måneder for meet-up gruppa fra egen lomme. Min arbeidsgiver vil dessverre ikke sponse, fordi vi ikke bruke Clojure. Føler jeg har gjort en god innsats for å finne sponsorer, men det ser ikke ut til å være noen selskaper som ønsker å sponse gruppa. Er det noen som jobber for et selskap som kunne tenke seg å ta over eierskapet og finansieringen av meet-up gruppa? Prisen er ca. 670 NOK for 6 måneder inkl. mva. (varierer litt pga. dollarkursen). Antagelig et ubetydelig beløp for en bedrift som bruker Clojure i produksjon.

❤️ 2
slipset08:02:24

Jeg tar’n

🙏 4
leifericf10:02:43

Nice, thanks! Jeg har lagt deg inn som “Organizer” på meet-up gruppa, men jeg vet ikke om du har tilstrekkelig med brukertilganger for å endre på ting som har med betaling å gjøre? Mulig det er knyttet til bruker og ikke gruppa :thinking_face: Den er jo betalt nå for 6 md. og neste er 16. August 2022.

augustl09:02:02

vi kan være neste på lista eventuelt 🙂

🙏 3
leifericf10:02:38

Thanks! Jeg har lagt deg inn som “Organizer” på gruppa også 🙂

leifericf10:02:48

Er det noen som sitter på en tanke eller idé til en fremtidig meet-up? Noe du har lyst til å vise/dele med gruppa? Send meg en melding med en tittel og kort beskrivelse av opplegget, så skal jeg ta meg av det praktiske med å booke lokale, osv.

teodorlu13:02:25

Jeg har ikke noe foredrag å holde, men jeg ønsker å se "ekte" Clojure-utvikling på en ekte kodebase med noen som har gjort det en stund. Trenger ikke være så sexy, bare "vi skal legge til en bit funksjonalitet, sånn er det vi jobber". Hvordan bruke REPL i utvikling, Hvor mye man bør teste før man tar funksjonalitet ut i prod. Hvor mye sikkerhetsnett man skal bygge - tester, spesifikasjoner. For kontekst - jeg har aldri jobbet på et Clojure-team. Ofte koder jeg i vei, og ender opp i en "REPL-suppe". Det føles som jeg kjapt kommer meg til noe som funker OK, men hvordan kan jeg bli trygg på at det virker som det skal?

👍 2
❤️ 2
leifericf14:02:46

Det hadde vært sweet! Har du forresten sjekker ut podkasten «Functional Design in Clojure»? Den er ganske nyttig! De «viser» hvordan de tenker når de løser ulike problemer med Clojure. Jeg synes den gav mye innsikt. Anbefaler å begynne med episode 1 (den eldste) og høre på dem i kronologisk rekkefølge.

teodorlu14:02:53

Jepp, hørte mye på den for en stund siden. Elsker diskusjonen! Flere podcaster jeg synes er bra, hvis du vil ha mer innhold: https://www.teodorheggelund.com/posts/getting-started-with-clojure-podcasts.html

👍 1
leifericf14:02:16

Ah! Den andre der var jeg ikke klar over. Takk for tipset!

🙌 1
teodorlu14:02:16

Jeg er kjempefan av The REPL 🙂 Det har ikke kommet nye episoder på en stund, mange av de gamle er skikkelig bra.

hanDerPeder19:02:50

angående repl-suppe; føler jeg fikk mye ut av denne talken til Eric Normand. https://www.youtube.com/watch?v=Sjb6y19YIWg

👍 2