Fork me on GitHub
#clojure-norway
<
2021-02-02
>
Henning Jansen08:02:46

På snakk om Java i kontekst av tråden som pågår ; har noe her erfaring med Java i Emacs? Annet enn att det ER mulig? 🙂 Men er produktivt, eller blir det ett hack med moving target og i beste fall akseptabelt? Jeg har 1 års dag-til-dag bruk i Emacs med Clojure, Yaml, Markdown, Orgmode, Magit osv. Men enda ikke rørt en eneste Java-fil… Stortrives i Emacs! Kan mange rare shortcuts nå, men er milevis unna “ekspert”

3
james08:02:02

@henningzen Eg har ein kollega som brukar Emacs med LSP-mode for å programmera Java. Han virkar veldig nøgd.

james08:02:40

Sånn eg har skjønt det brukar lsp-backenden noko slags Eclipse-prosjekt. Virkar stødig.

Henning Jansen08:02:28

@johsgrd Lista for Java ligger ekkelt høyt etter noen år med IntelliJ. Men jeg må si att det frister å prøve. For Clojure derimot, falt Cursive ut til fordel for Cider etter en innledende måned med å prøve ut begge alternativene - da med Clojure som mål. Aner jeg ett nytt kaninhull?

james08:02:17

@henningzen Eg gjettar på at IntelliJ nok er betre til Java, men Emacs har ein spesiell type magi som eg slit med å gjenskapa i andre editors... Eg brukar IntelliJ til Java, men eg har ein slik "Open in Emacs"-shortcut for når eg treng å gjera seriøs tekstredigering.

3
slipset09:02:04

litt mal-apropos, men jeg tenkte jeg skulle ta en titt på https://github.com/clojure-lsp/clojure-lsp for å slippe unna intellij/cursive

3
slipset09:02:20

Det eneste jeg bruker cursive til er find-usage og rename-symbol